42nd Book Fair @ Egypt




Jalan - jalan carik buku. Jangan sesat sudah.




Mula - mula macam terkejut. Ceh, ingatkan Mesir ni *lopek* sangat ke tiada bookfair. Entahla, kalau pergi pun mesti tak semeriah seperti di Malaysia. Di Malaysia, walaupun letih, penat dan sesak tetapi seronok. Hampir setiap tahun sekolah buat rombongan. Aku mesti tidak lepaskan peluang keemasan itu. Sebab apa? Harganya murah, lebih murah daripada biasa. Lengkap berbaju asrama, bersama rakan - rakan. Cukuplah refresh sedikit di Malaysia punya cerita. Haha.

Pesta buku Mesir ni harga buku murah - murah juga, lagi - lagi buku yang ditulis dalam bahasa arab. Nak beli a parody of twilight; nightlight, tetapi nanti - nantilah! Baik aku carinya di internet dan download sebagai E-Book. *Ceh, jimat punya pasal. Buku sahaja, makanan boros takpe. Haha.*


Hanya mampu melihat



Aku dah kata, makanan boros takpe! Makan spagheti, burger dan air mangga.


Jalan - jalan jugak, jangan lupa snap!



Aku mencari buku - buku perubatan seperti Gray's Anatomy International Edition, tapi malas nak baca. Sudah, tak jadi beli. Cukup universiti punya. Tak kurang hebatnya. Ain Shams terbaik! Haha.


Kononnya belakang tuh macam stadium, tapi tak boleh masuk lak. Geram!



Sepanjang perjalanan angin kuat dan aku sejuk menggigil. Buktinya, tengok jaket aku! Terbang - terbang. Haha.



Macho lagi bergaya!



Setelah 5 kali tangkap baru jadi bentuk love. Haha.


Pulang dengan tangan kosong.

p/s: Aktiviti pertama setelah tamat peperiksaan pertengahan tahun. Enjoylah jugak!

4 Responses
  1. aeisyulillah Says:

    raj ensem gle... haha

    ok la tuh.. dpt jejalan.. t ak g bookfair ak snap pic gak ye..


  2. kdkot nye!!!!!!!!!!

    bek taya g ma'rod.

    hahahahah.

    bkn duit g2g byk ke?

    bling2.

    hahhhahahaha.


  3. nhmnrh Says:

    deenieeeeee, like seriously mahal keeee?
    okay yg Grays Anatomy tu berapa harga dia?
    Kat sini kitorang dapat LE240.


  4. dEe-Nie Says:

    >wan, raja pnye klit mkin putih dan licin.. huhu.. nnt jgn jd mcm aku.. dtg semata tgkp gmbr.. plg dgn tgn kosong.. hahaha..

    >shuk

    duit g2g bnyk.. tp save nak makan n makan, n makannnn. makan utk hidup! hehe.

    >like seriously x mahal mane.. *sje exaggerate dlm cter* hahaha. lbih krg hrge biasa je.. klu beli kt mlysia lgi murah.. itu je.. x tgk pun hrge gray's tu.. mule2 tnye mdical dictionary, lbih mhl dr mlysia.. trus x brani nk tnya buku2 lain.. hahaha....