Result SPM ku.



Bahasa Melayu : A1
Bahasa Inggeris : B3
Sejarah : A1
Additional Mathematics : A1
Mathematics : A1
Biology : A1
Physics : A1
Chemistry : A1
Pendidikan Quran dan Sunnah : A1
Pendidikan Syariah Islamiyah : A1
Bahasa Arab Tinggi : A2

10A 1B ( 9A1 1A2 1B3 )

Alhamdulillah, aku redha dengan keputusan yang telah Allah berikan padaku. Bertetapan dengan usahaku. Mungkin aku tiada rezeki untuk mendapat semua A terutama sekali Bahasa Inggeris supaya aku bisa pergi ke luar negara. Aku sekarang sedang frust menonggeng Mintak maaf pada semua yang telah aku kecewakan terutama kedua ibubapaku. Ya Allah, Engkau ampunilah dosa-dosaku ini. Sesungguhnya aku berada dalam kekecewaan sekarang. Semoga Engkau memberikan rezeki yang melimpah ruah padaku pada masa akan datang. Amin Ya Allah.
4 Responses

  1. hey! kegagalan tu permulaan kpd satu kejayaan..tp u tak gagal, just that terslack skit je.. xpe.. scholarships byk ada..nak compete je.. janji mase interbieu tu score gile2.. insya-Allah..rezeki tetap ada kalau mmg btul itu arah tuju idup kte..

    Congratulations on the great results that you've obtained.. Good luck in the future!!


  2. Syaq Says:

    deenie, congratz coz got 10 a1.
    but, y ko pnyer bi b3?
    skit lagi nak a deenie.
    ak sedeyh sngt tau biler kaw dpat b3.
    suma a1.
    whatever pown, jgn sedeyh2 tau!
    mesti ader pnyer peluang ko nak fly.
    cuber try crik kat klcc, pwtc, mid.
    kan skang nie tgh kecoh edu fair.

    gud luck beb ;)


  3. salam..
    syazwan,spm bkn penentu seseorang dpt pergi oversea atau x..
    ape pn buat solat istikharah dulu..
    kalau btol nk pegi oversea, bley je msuk matrik, study smart..then, apply oversea..kalau nk amik medic boley je apply mesir..senior pn ramai..kalau nk amik medic la..this is my opinion..
    from the bottom of my heart..korg ni dah mcm adik akak sndri..
    ape pn jgn give..xdpt wt undergraduate(ijazah) kt oversea, bley je wt postgraduate(master) kt oversea kn..setiap yang berlaku mesti ade hikmah disebaliknye..adios..ilalliqa'