First Holiday after SPM! Our destination: Bukit Merah~


ok, yg ni aku nak cter psl aku bercuti kt bukit merah laketown resort!!! hoho! smgt jgk ni pergi sne.. yer rr.. jrg bercuti 1 family pnuh.. aku, mak aku, ayh aku dan abg aku.. msg2 sibuk before this.. so lps spm ni.. dpt lah kami luang mse bersme!!! sronok r gi sini... gmbr kt bwh ni korg akn nmpk ular sawa tgh baham ayam hidup, baby org utan yg dipakaikan pampers mcm mnusia, gmbr kt water park ala-ala mcm wet world or desa water park.. tp water park kt bukit merah ni x besh sgt la.. slide tube dia x mencbr lgsung!! bek x yah naik!! dh la asyik tersekat.. cehh... then ada naik chair lift.. kerusi gantung yg bergerak.. oke rr.. nmpk pemndgn2 di bwh.. sronok rr.. pastu ada sky cycle.. benda ni mcm kena kayuh basikal r.. tp pki tgn dan terapung plak tu.. ada landasan la.. fhm x pe aku cter ni? klu fhm jom smbung...



kk smbung ek.. lepas tuh ada ptunjukan parrot.. parrot ni pndi giler! leh mengira, mengayuh basikal ( basikal kecik ), men bowling, men bola and mcm2 lg la.. yg aku pelik dia x leh ckp.. maybe depa train kemahiran mcm2 ni kot.. bkn kmhiran berckp.. apa2 pon aku tgkp r gmbr dgn parrot intelligent ni!! kena byr RM1.. hu~

2 Responses
  1. ahmad Says:

    comel la parrot tu abg deenie


  2. parrot tu ke abg deenie? abg deenie nmpk lg comel la.. huhu~